Tattoo T-shirts in de webwinkel van TattooSas

Sinds een aantal weken is onze webwinkel online. Je kunt bij ons o.a. T-shirts bestellen welke met een tattoo tekst bedrukt zijn. Daarbij is het goed om te weten dat we inmiddels zes categorieën hebben, te weten; Dames Tattoo T-shirts (39+ items), Heren Tattoo T-shirts (35+ items), cadeaubonnen (6+items), SALE producten (6+ items), Dames T-shirts overige (17+ items) en Heren T-shirts overige (5+ items). De laatste twee categorieën zijn overigens kort geleden toegevoegd en worden de komende weken nog flink aangevuld. Om te beginnen willen we vandaag meerdere t-shirts laten zien uit meerdere categorieën.

T-shirts voor Heren

We beginnen met de T-shirts voor heren. De eerste twee t-shirts die we willen laten zien zijn twee nieuwe items die we sindskort aanbieden. Het gaat hier om een tattoo t-shirt met de tekst 'Tattoo Mode ON' en ook nieuw in ons assortiment is het shirt 'TATTOOED'. Tattoo Mode ON is verkrijgbaar voor €19,99 en het TATTOOED T-shirt bieden we aan voor €17,50. Naast deze nieuwe items hebben we inmiddels ook een besteller. Dit is het zwarte t-shirt met de tekst 'INK'. Deze is verkrijgbaar voor slechts €14,99. Tot slot willen we graag nog een t-shirt uitlichten welke te vinden is in onze overige heren categorie namelijk 'SUPERMAN'. Deze is verkrijgbaar voor €19,99. Voor alles t-shirts geldt dat deze verkrijgbaar zijn van S t/m XXL in de kleuren zwart en wit.

Tattoo Mode ON t-shirt voor heren | TattooSasNIEUW IN DE WEBWINKEL
'Tattoo Mode ON'

T-shirt met tekst Tattooed voor heren | TattooSasNIEUW IN DE WEBWINKEL
'Tattooed'

Tattoo T-shirt INK voor heren | TattooSasBESTSELLER
'INK'

SUPERMAN T-shirt voor heren | TattooSasUITGELICHT
'SUPERMAN'

T-shirts voor Dames

Voor de dames hebben we uiteraard ook aantal leuke items beschikbaar. Het eerste shirt die we hier laten zien is het dames T-shirt 'Tattoochick 1973'. Bij dit item geldt dat je dit shirt kunt laten drukken met je eigen geboorte jaar. Tijdens het maken van je selectie kun je in de laatste kolom je eigen geboorte jaar invullen. Wij zorgen er dan voor dat je een gepersonaliseerd T-shirt thuis toegestuurd krijgt. We bieden dit T-shirt aan voor €19,99. Daarnaast nieuw in de winkel is, 'Wife Tattoos Boss'. Echt een T-shirt voor de dames die thuis de broek aan hebben. Ook dit item is verkrijgbaar voor €19,99. Onze besteller is te koop voor €24,99 en komt eigenlijk als sinds dag één goed uit de verf. 'I'm Tattooed as f*ck but i still need Cuddles' blijft dan ook een erg leuke tekst. Tot slot en die moeten we natuurlijk wel uitlichten is 'I Love Tattoos'. Dit T-shirt bieden wij aan voor €19,99 verkrijgbaar in S t/m XXL in zowel zwart als wit.

Ons aanbod blijft uitbreiden

Geen woord aan gelogen. We blijven ons assortiment uitbreiden en dit geldt eigenlijk voor elke categorie. Heb je vragen aan ons dan kun je ons op diverse manieren bereiken. Kijk hiervoor op onze contact pagina. Heb je een speciaal verzoek, dus een afwijkend ontwerp die als je opdruk op je t-shirt wil hebben neem dan even contact met ons op. Vergeet overigens niet dat we deze week nog een aanbieding hebben lopen voor MOEDERDAG. Je krijgt 20% korting op alle T-shirts in onze webwinkel. Deze actie is geldig t/m 10 mei 2020. Meer info hier!

Copyright © 2020 TattooSas