OPEN DAG | TattooSas 25 juli 2020

30-06-2020 : Door alle verhuis en verbouw perikelen van de laatste maanden waren we het al bijna vergeten, maar 14 mei jl. bestond Tattoosas alweer 5 jaar. Een open dag lag destijds al in het verschiet maar door de maatregelen omtrent het corona virus heeft dat geen doorgang kunnen vinden. Wat in het vat zit verzuurd niet zeggen wij altijd dus hebben we, nu de maatregelen het toelaten, een nieuwe datum gepland en wel op zaterdag 25 juli 2020 as. van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Wij willen op deze dag een ieder die altijd al nieuwsgierig is geweest de gelegenheid bieden een kijkje in onze keuken te nemen. Wij openen de deuren van onze tattooshop zodat je ons het hemd van het lijf kunt vragen en laten we zien wat er allemaal bij het zetten van een tatoeage komt kijken. Tevens hebben we die dag onze zelfgemaakt (tattoo) T-shirts uitgestald welke met een leuke korting aangeschaft kunnen worden. Daarnaast zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar en is het mogelijk een afspraak in te plannen voor het zetten van een tatoeage. Uiteraard doen we dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Doordat het coronavirus nog altijd actueel is hebben we deze dag wel een aantal maatregelen getroffen die wij in acht nemen. Zo willen wij maximaal drie personen (excl. personeel) tegelijkertijd toelaten in onze tattooshop en zul je je handen bij binnenkomst moeten desinfecteren. Daarnaast hanteren we de 1,5m regel en bij een hoestje en/of verkoudheid hebben we graag dat je thuis blijft.

Kom je zaterdag 25 juli as. tussen 11.00 uur en 16.00 uur ook even langs? We zouden het harstikke leuk vinden. Tot dan!

TattooSas


Copyright © 2020 TattooSas