Blog | TattooSas blijft gesloten t/m 20 Mei 2020 (corona)

22-04-2020 : Het begint onderhand een vast ritueel te worden. De televisie staat steevast aan om 19.00 uur wanneer de minister president zijn bijna wekelijkse toespraak houdt omtrent het corona virus. Zoals ons gisteravond is mede gedeeld en waar we uiteraard rekening mee hebben gehouden worden de maatregelen enigzins versoepeld, echter geldt dat voor de contact beroepen niet. De maatregelen die t/m 28 april 2020 van kracht waren, zijn verlengd tot en met 20 mei 2020.

Dit betekent vanzelfsprekend dat ook TattooSas gesloten blijft. Onze klanten die een afspraak hebben staan in de maanden april en mei worden hier persoonlijk van op de hoogte gebracht. Mocht je nog geen bericht hebben gehad schroom niet om contact met ons te zoeken. Dit kun je doen via het contactformulier of via onze social media kanalen, Facebook & Instagram.

Vooralsnog plannen we geen nieuwe afspraken in daar het onduidelijk is wanneer ook de maatregelen voor ons tatooeëerders worden versoepeld. Uiteraard hopen ook wij snel op betere tijden.

Hopelijk tot snel in onze (nieuwe) shop en blijf vooral gezond!

TattooSas


Copyright © 2020 TattooSas