Blog | Nieuwe website TattooSas.nl

07-04-2020 :Welkom op onze nieuwe website, tattoosas.nl. We hebben er een tijdje op moeten wachten maar we zijn verheugd eindelijk online te zijn middels onze eigen website! De plannen voor een nieuwe website waren er al een tijdje, echter lagen deze ergens onderop de grote stapel. In tijden van crisis, want daar mogen we toch wel van spreken, was het een goed moment deze plannen af te stoffen en nieuw leven in te blazen.

Op dit moment zijn we ook nog hard aan het werk met het online brengen van een webwinkel. In onze webwinkel kun je stoere tattoo T-shirts shoppen of een cadeaubon kopen voor die vriend of vriendin die binnnenkort jarig is. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze in week 16 online komen. We houden je hiervan op de hoogte via onze social media kanalen. Mocht je ons nog niet volgen doe dit nog even. Facebook gebruikers kunnen overigens hier terecht. Instagram gebruiks houden we hier op de hoogte.

Mocht je een vraag hebben of (alvast) een afspraak in willen plannen voor het zetten van een tatoeage bekijk dan onze contact pagina. Houdt er rekening me dat de tattooshop momenteel gesloten i.v.m. coronavirus.

Hopelijk tot snel in onze (nieuwe) shop en blijf vooral gezond!

Team TattooSas


Copyright © 2020 TattooSas