TattooSas

Aangenaam! Mijn naam is Saskia, geboren te Veghel, Brabant.

Ik tatoeëer sinds 2013 wat als een hobby begon en is uitgebloeid tot passie.

In Mei 2015 heb ik mijn eigen tattooshop geopend. TattooSas is een gezellige en klantvriendelijke tattooshop waar de klant alle aandacht krijgt voor een gesprek of het zetten van een tattoo, omdat het altijd op afspraak is en er dus geen andere mensen binnen kunnen komen lopen.

De shop is uiteraard GGD gekeurd. Wij staan voor hygiëne, kwaliteit, normale tarieven klantvriendelijkheid en service. Privacy en persoonlijke benadering van de klant zijn de belangrijkste kenmerken van TattooSas.

Mocht je interesse hebben in het zetten van een tatoeage dan kunnen we je wensen en ideeën voor een tattoeage altijd bespreken. Onze shop is overdag, in de avonduren en op zaterdag geopend. Let hierbij wel dat wij alleen op afspraak werken.

Hygiëne

Ik werk volgens de richtlijnen van de GGD. Alles waar ik mee werk is steriel verpakt, dus na gebruik gaan de materialen direct de container in.

GGD Vergunning
Uiteraard is de shop gecertificeerd. Klik op de link hieronder en zoek op 'Holwierde' om mijn GGD vergunning te bekijken : https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio

Huisregels

- Wij zetten geen tattoos bij mensen die nog geen 16 jaar oud zijn. Wij maken geen uitzondering.
- Onder de 18 jaar worden geen tatoeages gezet op intieme en of zichtbare plaatsen zoals nek, handen, vingers, gezicht etc.
- Klanten onder invloed van alcohol en of drugs worden niet geholpen.
- Wij behouden ons aan het recht iemand te allen tijde te weigeren of uit de shop te verwijderen.
- Het is niet toegestaan om in de tattooshop te roken of te eten. Huisdieren zijn eveneens niet toegestaan.
- Na 6 weken kan je terugkomen voor de controle en wordt zo nodig de tattoo gratis bijgewerkt.
- Het is van belang dat je binnen 6 weken terugkomt om de tattoo te laten zien en een nieuwe afspraak te maken.
- Maak je geen nieuwe afspraak dan is het bijwerken voor eigen kosten.
- Indien de tatoeage niet goed wordt verzorgd, is het bijwerken voor eigen kosten.
- Voor iedere klant worden nieuwe gesteriliseerde naalden, grips etc. gebruikt, deze materialen worden dan ook pas klaargezet als de klant aanwezig is in de shop.
- Wij vinden kinderen leuk, echter kan het tijdens het tatoeëren voor afleiding zorgen, om deze reden vragen wij om kinderen thuis te laten.
- Ben je onverhoopt verhinderd of wil je de afspraak verplaatsen? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren (dit geldt ook voor een bijwerk afspraak).
- Het verplaatsen van een afspraak kan maximaal twee keer, hierna vervalt de aanbetaling.